Bezoek ons

Buurserstraat 212, Enschede

Openingstijden

Maa t/m Vrij: 08:30 - 17:00

orthopedische werkschoenen

Draagt u orthopedische schoenen en doet u werk waarbij u veiligheidsschoeisel dient te dragen? De orthopedische werkschoen biedt alle ondersteuning en het gemak van de orthopedische schoen gecombineerd met de eigenschappen van een werkschoen.

Wat zijn orthopedische werkschoenen?

Orthopedische werkschoenen zijn veiligheidsschoenen die speciaal zijn ontworpen om de voeten van werknemers te beschermen tijdens het werken in gevaarlijke omgevingen. Deze schoenen zijn gemaakt met speciale materialen en ontwerpen die de voeten van werknemers beschermen tegen verschillende risico's op de werkplek, zoals vallende voorwerpen, scherpe objecten, chemicaliën, elektrische gevaren, enzovoort.

Orthopedische schoenen zijn ontworpen om het comfort van de voeten te maximaliseren en zijn daarom voorzien van extra demping en ondersteuning. Ze zijn ook ontworpen om de natuurlijke beweging van de voeten te ondersteunen, waardoor het risico op blessures door herhaaldelijke bewegingen of slechte houding wordt verminderd.

Orthopedische schoenen laten maken, hoe werkt dat?

Vaak komt het voor dat uw voeten niet passend in standaard geconfectioneerd werkschoenen. Dat kan veroorzaken dat u nekklachten, rugklachten en last kunt krijgen van uw voeten. Wij kunnen diverse oplossingen bieden zoals het aanpassen van bestaande schoenen of het ontwikkelen van nieuwe werkschoenen. Het aanmeten en vervaardigen van orthopedische werkschoenen verloopt op dezelfde wijze als een ‘normale’ orthopedische schoen OSA, OSB & OVAC.

Alle orthopedische veiligheidschoenen die worden aangepast of worden ontwikkeld voldoen aan de normen en eisen. Daarnaast moeten werkschoenen comfortabel zitten en goed passen. Is dat niet het geval? Dan kunnen er vervelende complicaties optreden voor uw rug, nek en schouders.

Meer weten over onze oplossing of een afspraak maken? Neem contact op!