Bezoek ons

Buurserstraat 212, Enschede

Openingstijden

Maa t/m Vrij: 08:30 - 17:00

In 2005 ben ik mijn praktijk voor orthopedische schoentechniek begonnen. Als zelfstandig Orthopedisch Schoentechnicus werd mijn droom werkelijkheid. Ik kon van mijn passie mijn beroep maken; mensen helpen bij hun specifieke voet- en loopproblemen. Daar haalde ik (en nog steeds) mijn voldoening uit. Nu, ruim een decennium later, ben ik de trotse eigenaar van een mooi bedrijf en werk ik samen met een enthousiast team van gepassioneerde vakmensen. Er is veel veranderd de laatste jaren; de techniek gaat steeds verder vooruit en we kunnen meer oplossingen en aanpassingen bieden dan ooit. Ook binnen Luiten Orthopedie staat de tijd niet stil. Onze medewerkers blijven zich ontwikkelen en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden. Eén ding is er echter niet veranderd: het draait binnen Luiten Orthopedie nog steeds om het bieden van de juiste oplossing voor specifieke voet- en loopproblemen. Het draait nog steeds om u! Wat kunt u van ons verwachten? Een eerlijk en oprecht advies, onze tomeloze inzet en niet in de laatste plaats: de vakkennis, kwaliteit en creativiteit die we stuk voor stuk in de praktijk brengen. Orthopedische oplossingen moeten bij uw wensen aansluiten, zowel qua pasvorm als qua uitstraling. We stoppen niet voordat we de beste en meest optimale oplossing gevonden hebben. We zijn er voor u! Daar mag u me aan houden.

Henk-Jan Luiten