Via uw werkgever of het UWV

Betaalt u werkgever uw orthopedische werkschoenen? Dan ontvangen wij hiervan graag een schriftelijke bevestiging. Uw werkgever ontvangt van ons dan, na aflevering van de schoenen, de factuur.

Werkschoenen kunnen ook door het UWV worden vergoed. De aanvraag voor een vergoeding moet u vooraf zelf, met behulp van uw DigiD, op de website van het UWV indienen. Na uw aanvraag ontvangt u van het UWV persoonlijk bericht of uw aanvraag is goedgekeurd. U informeert ons vervolgens over de goedkeuring en dan nemen wij uw werkschoen in productie. Wij dienen de volledige factuur in bij het UWV.

Komt u er niet uit? Neemt u dan contact met ons op. We helpen u graag!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.
Maak een afspraak
Remco_Rouwmaat
Remco Contact

Disclaimer

Luiten Orthopedie is zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Zij kan echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies – per e-mail, via de vraagfunctie of op pagina’s van deze website – geen rechten worden ontleend. Verder aanvaardt Luiten Orthopedie geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie. Raadpleeg uw verzekeraar voor meer informatie omtrent de kosten en vergoedingen van de door ons aangeboden producten en diensten.