Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent

Wat vindt u van ons? Wij en de SEMH horen dit graag!

Uw orthopedische voorziening is afgeleverd. We hopen dat u tevreden bent en er met veel plezier gebruik van maakt! Maar, hier houdt het voor ons niet op! We blijven graag met u in contact.

Luiten Orthopedie is SEMH gecertificeerd; SEMH staat voor Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen. SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers in de gezondheidszorg erkent op basis van erkenningsregelingen.

Het werk van Luiten wordt elk jaar getoetst op de levering van producten met een constante en hoge kwaliteit. Hierdoor voldoen wij aan de door de SEMH gestelde eisen. Dat is niet alleen prettig voor u als consument; ook de zorgverzekeraar weet door de certificering dat het geld goed besteed wordt.

Enquête

Om onze erkenning te blijven behouden is het van belang dat we de ervaringen van onze klanten verzamelen. Daarom vragen wij u altijd om onze enquête in te vullen. Met uw deelname helpt u ons en toekomstige klanten van Luiten Orthopedie.

Heeft u een maatwerkproduct bij ons afgenomen? Dan maken we altijd een controle afspraak na circa 6 weken. Tijdens deze afspraak kijken we of alles nog naar wens is. Heeft u klachten of vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Vul hier de enquete in
Nazorg