Een schoenoplossing die bij u past

Vakmanschap en persoonlijke aandacht

Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren orthopedisch schoentechnicus, dan bent u bij Luiten Orthopedie aan het juiste adres. Vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en we hechten veel waarde aan kwaliteit en cosmetiek. Het is voor ons van groot belang dat u zich gehoord en begrepen voelt en wij u de best mogelijke oplossing voor uw probleem kunnen bieden. Daarom is ons streven dat u een vaste maatnemer heeft die het gehele proces begeleidt.

Wij zijn een erkend SEMH gecertificeerd en toonaangevend bedrijf op het gebied van orthopedische schoentechniek en hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte orthopedische schoenen en steunzolen. Onze orthopedisch schoentechnici werken alleen met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat elk paar schoenen dat we leveren van de hoogste kwaliteit is en voldoet aan de laatste orthopedische normen en richtlijnen. Daarbij voeren wij de ambacht van ons vak nog steeds zelf uit in onze eigen werkplaats.

Wilt u ook snel duidelijkheid over uw voetprobleem? U bent van harte welkom voor vrijblijvend persoonlijk advies.

Klik hier voor vrijblijvend advies

Altijd een spreekuur bij u in de buurt

Samenwerking met verschillende medisch specialisten

Om voor u tot een optimale schoentechnische oplossing te komen, zoeken we bij Luiten Orthopedie steeds de samenwerking met specialisten van verschillende ziekenhuizen in het oosten van het land. Wij werken op verschillende (spreekuur)locaties en staan in nauw contact met revalidatieartsen, orthopedisch chirurgen en reumatologen.

Wilt u een afspraak met een Orthopedisch schoentechnicus? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen! Onze spreekuren zijn altijd in de buurt. U bent van harte welkom op de hoofdlocatie van Luiten Orthopedie in Enschede aan de Buurserstraat 212. Daarnaast komen wij ook wekelijks op het MST in Enschede, in de ziekenhuizen van Deventer en Winterswijk evenals spreekuurlocaties in Groenlo, Eibergen en tweewekelijks in Rijssen.

Maak een afspraak in de buurt
Ik help u graag met het aanmeten van uw orthopedische schoenen
Maak een afspraak
Henkjan
Henk-Jan Contact

Wij staan voor kwaliteit

Luiten Orthopedie is SEMH gecertificeerd; SEMH staat voor Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen. SEMH is een onafhankelijke stichting die leveranciers in de gezondheidszorg erkent op basis van erkenningsregelingen.

Wat betekent een SEMH keurmerk voor u?

Luiten Orthopedie is een door de SEMH erkende leverancier. Dit betekent dat ons werk elk jaar wordt getoetst op de levering van constante en hoge kwaliteit. Hierdoor voldoen wij aan de door de SEMH opgestelde eisen. De consument heeft hiermee een waarborg voor kwaliteit en kennis en ook de zorgverzekeraar weet dat het geld goed besteed wordt.