SEMH gecertificeerd Orthopedisch Schoentechnicus team

Toonaangevend in orthopedische schoentechniek

Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren orthopedisch schoentechnicus, dan bent u bij Luiten Orthopedie aan het juiste adres. Vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en we hechten veel waarde aan kwaliteit en cosmetiek. Wij zijn een erkend SEMH gecertificeerd en toonaangevend bedrijf op het gebied van orthopedische schoentechniek en hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte orthopedische schoenen en steunzolen.

Onze orthopedisch schoentechnici werken alleen met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat elk paar schoenen dat we leveren van de hoogste kwaliteit is. Wij werken met de nieuwste aanmeet technieken, waarbij wij de ambacht van ons vak nog steeds zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats. Bovendien zorgen we ervoor dat onze schoenen voldoen aan de laatste orthopedische normen en richtlijnen.

Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte orthopedische schoenen, steunzolen of andere orthopedische hulpmiddelen, bij Luiten Orthopedie staan we voor u klaar. Onze orthopedisch schoentechnici helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen en functioneren.

Klik hier voor vrijblijvend advies
Wilt u ook snel duidelijkheid over uw voetprobleem?
Kom gerust vrijblijvend langs
Jeroen_Filippi
Jeroen Contact

Altijd een spreekuur bij u in de buurt

Als Orthopedische Schoentechnicus werken wij samen met medisch specialisten

Om voor u tot een optimale schoentechnische oplossing te komen, zoeken we bij Luiten Orthopedie steeds de samenwerking met specialisten van verschillende ziekenhuizen in het oosten van het land. Wij werken op verschillende (spreekuur)locaties en staan in nauw contact met revalidatie artsen, orthopedisch chirurgen en reumatologen.

Wilt u een afspraak met Luiten Orthopedie? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen! Onze spreekuren zijn altijd in de buurt. U bent van harte welkom op de hoofdlocatie van Luiten Orthopedie in Enschede aan de Buurserstraat 212. Daarnaast komen wij ook wekelijks op het MST in Enschede, in de ziekenhuizen van Deventer en Winterswijk evenals spreekuurlocaties in Groenlo, Eibergen en Rijssen*. (*twee wekelijks)

Maak een afspraak in de buurt