Bezoek ons

Buurserstraat 212, Enschede

Openingstijden

Maa t/m Vrij: 08:30 - 17:00
Afspraak maken?
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

orthopedische kinderschoenen

Kinderorthopedie van Luiten

Het is erg vervelend als uw kind last heeft van voetklachten. In sommige gevallen kan het dusdanig erg zijn, dat uw kind niet meer goed kan lopen op confectieschoenen. Gelukkig kunnen wij van Luiten Orthopedie een OSB schoen, semi orthopedische schoenen, aanbieden als oplossing! De schoen lijkt precies hetzelfde als een geconfectioneerde schoen, echter worden deze volledig aangepast op de voeten van uw kind. Tijdig handelen bij kinderorthopedie is dan ook erg belangrijk.

Nadat uw kind is doorverwezen door de revalidatiearts, orthopedisch chirurg of reumatoloog, maakt u bij ons een afspraak voor een eerste gesprek.

 

Deskundige kinderorthopedie in Enschede

Tijdens het eerste bezoek maakt u en uw kind kennis met één van onze Orthopedisch Schoentechnici. Onze schoentechnicus zal u daarbij vanaf het begin tot het einde van een proces begeleiden en informeren. U kunt dan ook samen kiezen uit een aantal schoenen voor uw kind. In onze showroom hebben we diverse modellen beschikbaar die we kunnen bieden en naar wens kunnen aanpassen. Uiteraard kunt u dan ook voor al uw vragen terecht bij de orthopedische schoentechnicus. De uitgekozen schoen wordt vervolgens door ons besteld en geplaatst in de werkplaats voor het aanpassen.

Dit doen wij geheel in onze eigen werkplaats waar we ter plekke alle wensen kunnen doorvoeren. U kunt bijvoorbeeld ook veters vervangen door een klittenbandsluiting, een hakverhoging laten creëren of een aangepaste zool laten maken.

 

Kinderschoenen in 6 weken gereed

In ongeveer 4 weken zal de schoen gereed zijn om te passen. Wanneer uw kind de schoen prettig vind en het bevalt allemaal, dan maken we de schoenen verder gereed en leveren we de schoenen af. Na ongeveer 6 weken komt u terug voor de controle afspraak. Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen of neem gerust contact op!