VBS

Medische schoenen draagt u voornamelijk na een ingreep

Bent u binnenkort van plan om een medische ingreep te ondergaan of heeft u er recentelijk één gehad? Merkt u dat uw voeten momenteel in verband zitten en daardoor uw eigen schoenen niet meer kunt dragen? Maakt u zich geen zorgen, want wij bieden medische schoenen aan die speciaal zijn ontworpen om uw voeten de juiste ondersteuning te bieden tijdens deze periode van herstel. Onze medische schoenen zijn comfortabele en zachte vilten pantoffelachtige schoenen die u tijdelijk kunt dragen.

Het is echter belangrijk op te merken dat u een doorverwijzing van uw specialist of huisarts nodig heeft om deze schoenen aan te schaffen. Gelukkig hoeft u niet persoonlijk langs te komen om de schoenen op te halen; iemand anders kan namens u langskomen. We hebben een ruime voorraad van standaard schoenmaten voor zowel dames als heren, dus het bestellen van de juiste maat is eenvoudig aan de balie in Enschede.

Wat zijn de kosten van medische schoenen?

Nu vraagt u zich wellicht af wat de kosten zijn van deze medische schoenen. Voor meer gedetailleerde informatie over de kosten kunt u hier klikken. Mocht u nog andere vragen hebben of direct behoefte hebben aan medische schoenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. U kunt ons bereiken via info@luitenorthopedie.nl of telefonisch op 053 – 750 7157. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.