VBS

Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een paar orthopedische pantoffels

Orthopedische pantoffels of sloffen zijn de ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar comfortabele en ondersteunende schoeisel voor binnenshuis. Deze speciale pantoffels ondersteunen de voeten, terwijl ze tegelijkertijd zacht en comfortabel zijn.

Als u last heeft van voetproblemen, zoals platvoeten, hoge of lage bogen, of problemen met de gewrichten en spieren, kunnen orthopedische pantoffels of sloffen uitkomst bieden. Orthopedische pantoffels zijn gemaakt om de druk op de voeten te verminderen en de voeten te ondersteunen waar nodig.

Een van de belangrijkste voordelen van orthopedische pantoffels is dat ze de voeten en enkels helpen te stabiliseren en te ondersteunen. Dit kan de symptomen van veelvoorkomende voetproblemen, zoals hielspoor, fasciitis plantaris en artritis, verminderen.

Daarnaast zijn orthopedische pantoffels ook zeer geschikt voor mensen met diabetes. Mensen met diabetes hebben vaak last van gevoelloosheid of een verminderde bloedcirculatie in de voeten, waardoor ze extra kwetsbaar zijn voor wondjes en infecties. Pantoffels kunnen helpen om de voeten te beschermen en het risico op complicaties te verminderen.

Kosten orthopedische pantoffels en sloffen

U kunt uw wensen op maat aangeven, zoals kleur, materiaal, design, sluiting en voeren. Vraag de Orthopedisch Schoentechnicus naar de mogelijkheden en maak gerust een afspraak met één van onze specialisten.

*Let op, sloffen worden niet vergoedt door de zorgverzekeraar. Informeer gerust naar de kosten en mogelijkheden.