Draagt u orthopedische schoenen voor uw voetprobleem en is het voor uw werk verplicht om veiligheidsschoeisel te dragen? Dan maken wij voor u orthopedische veiligheidsschoenen op maat dat alle voorzieningen biedt inclusief het gemak van een orthopedische schoen. Deze veiligheidsschoenen voldoen dan ook aan alle veiligheidseisen.

Henkjan
Ik help u graag met uw orthopedische veiligheidsschoenen

Orthopedische veiligheidsschoenen op maat

In vele beroepen is het verplicht dat u schoeisel draagt conform de veiligheidseisen binnen uw branche, echter komt het té vaak voor dat de schoenen vrijwel nooit goed passen. Dat kan ook te maken hebben met het feit dat u een voetprobleem heeft. Door slecht passende schoenen te dragen loopt u het risico dat u last krijgt van nekklachten, rugklachten en schouderklachten. Op den duur zult u uw beroep niet meer goed kunnen beoefenen. Daarom bieden wij orthopedische schoenen aan op maat!

Vanuit onze eigen werkplaats meten en vervaardigen wij orthopedische werkschoenen net als een ‘normale’ orthopedische schoen OSA, OSB & OVAC. Onze schoenen voldoen zich volledig aan de veiligheidsnormen en eisen die gelden voor uw beroep.

Meer weten over onze oplossing? Neem contact op!

Ik help u graag met uw orthopedische veiligheidsschoenen
Maak een afspraak
Henkjan
Henk-Jan Contact