Luiten orthopedie Werkwijze

Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor een paar orthopedische pantoffels

Orthopedische wandelschoenen op maat

Voor mensen die graag veel bewegen en vaak wandelen, maar last hebben van voetproblemen bestaat de mogelijkheid om uw wandelschoenen aan te passen. Zo kunt u van orthopedische oplossingen gebruikmaken door een vergelijkbare confectie schoenen aan te laten passen naar uw voeten.

Heeft revalidatiearts, orthopedisch chirurg of reumatoloog geconstateerd dat u een voetprobleem hebt en bent u doorverwezen? Dan kunt u bij ons een afspraak maken voor een eerste gesprek.

Het eerste gesprek vindt plaats met één van onze Orthopedisch Schoentechnici, waarmee u kennis maakt en daarnaast zal hij degene zijn die u gedurende het gehele proces zal begeleiden. Samen maken jullie de keus uit de vele verschillende schoenen. In onze showroom hebben we diverse modellen beschikbaar en tevens ook modelboeken voor schoenen die we niet fysiek op locatie hebben. Nadat u de schoen heeft uitgekozen, zullen wij in onze eigen werkplaats de schoen voorzien van de voor u noodzakelijke aanpassingen. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van veters door een klittenbandsluiting of een aangepaste zool.

In totaal duurt het ongeveer 4 weken om uw schoen te bestellen en aan te passen. Wanneer de schoen gereed is, komt u weer bij ons langs voor een afspraak. U past de schoen door met de Orthopedisch Schoentechnicus. Is alles naar wens? Dan leveren we de schoenen af en zien we u graag, na ongeveer 6 weken, terug voor een controle afspraak.

Klik hier voor de kosten