Steunzolen

Op zoek naar schoenen voor of met steunzolen in Enschede?

Last van voetklachten, pijnklachten in enkels, knieën of rug? Het komt regelmatig voor dat deze klachten verholpen of verlicht kunnen worden door het gebruik van steunzolen. Deze zolen, ook wel inlays genoemd, is een verzamelnaam voor alle individueel op maat gemaakte voetbedden die gebruikt worden in schoenen. Steunzolen zijn specifiek op uw problemen afgestemd en kan zowel corrigerend, ondersteunend, als ontlastend werken.

Voor het laten aanmeten van orthopedische schoenen hoeft u geen verwijzing te hebben van een arts of specialist. U maakt een afspraak met één van onze Orthopedisch Schoentechnici. Tijdens de afspraak beoordeelt hij uw klachten en onderzoekt hij uw voeten. Vervolgens krijgt u een passend advies voor een steunzool die u kunt gebruiken.

 

Schoenen die geschikt zijn

De schoenen worden in onze eigen werkplaats, speciaal voor u op maat gemaakt. Dit duurt ongeveer twee weken. Zodra de steunzolen  gereed zijn, nodigen we u uit om deze te komen passen. Is alles naar wens? Dan leveren we de schoenen of zolen aan u af. We zien u graag weer terug wanneer u toe bent aan een nieuw paar of eerder, wanneer daar aanleiding toe is.

Klik hier voor de kosten voor schoenen voor steunzolen.