Gezocht: enthousiaste Orthopedisch schoentechnicus/technoloog (M/V)

Ben jij een orthopedisch schoentechnicus / schoentechnoloog of ben jij bijna afgestudeerd als orthopedisch schoentechnoloog / schoentechnicus en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Sta jij voor klantgerichtheid, kwaliteit en ontwikkeling en wil je aan de slag bij een toonaangevend en modern bedrijf in de regio? Dan zoeken wij jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Wij vragen:

 • Je bent in het bezit van een diploma orthopedische schoentechnicus (MBO-niveau 4) of orthopedisch schoentechnoloog (HBO).
 • Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig adviseren, aanmeten, passen en afleveren van orthopedische schoenvoorzieningen.
 • Je hebt aandacht voor mensen om je heen, voor zowel klanten als je naaste collega’s en je onderhoud een goede relatie met artsen/verwijzers en overige medisch specialisten waar we mee samen werken.
 • Je kunt je goed inleven in de zorgvraag en bent goed in het bedenken van oplossingen voor diverse voetproblemen
 • Je bent communicatief vaardig, begripvol maar ook respectvol indien wensen van de klant niet haalbaar zijn en vindingrijk met het bieden van een passend alternatief.
 • Je hebt een flexibele op kwaliteit gerichte werkinstelling en kan zowel in teamverband als zelfstandig.
 • Je beschikt over een rijbewijs om naast spreekuren op onze hoofdlocatie in Enschede waar nodig op verschillende locaties in ons werkgebied (straal van ca. 50 km) te kunnen komen.
 • Je zult ook productiewerkzaamheden in de werkplaats gaan uitvoeren, bv. het maken van steunzolen of supplementen, het corrigeren en controleren van leesten van jouw klanten en proef- en orthopedische schoentechnische hulpmiddelen.

Wij bieden:

 • Een veelzijdige, uitdagende en afwisselende functie voor 32-38 uur binnen een gerenommeerd bedrijf in de orthopedische schoentechniek.
 • Een functie in een zeer vakkundig, ervaren en gevarieerd team waarbij veel ruimte is voor ontplooiing en/of doorgroei mogelijkheden én eigen inbreng.
 • Een specialistisch team met enthousiaste en spontane collega’s waarbij de informele werksfeer belangrijk is.
 • Een contract aan voor de duur van een jaar en bij gebleken geschiktheid behoort een vaste aanstelling daarna zeker tot de mogelijkheden.
 • Een goed salaris, aandacht voor individuele (loopbaan) wensen en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, (eventuele) leaseauto, vakantiedagen conform CAO, telefoonplan, flexibele werktijden in overleg en een uitgebreid inwerkprogramma).

Over Luiten Orthopedie

Sinds 2005 maakt Luiten Orthopedie schoenen op het hoogste niveau. Met een team van 8 betrokken en vakbekwame medewerkers produceren we schoentechnische oplossingen voor klanten met diverse voetproblemen. Vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en we hechten veel waarde aan kwaliteit en cosmetiek.

Ons bedrijf kenmerkt zich door haar veelzijdige karakter, de korte communicatielijnen en een professionele uitstraling. Er heerst een informele werksfeer en er is binnen ons bedrijf voor medewerkers voldoende mogelijkheid voor ontwikkeling in het vak. Wij werken met de nieuwste aanmeet technieken, waarbij wij de ambacht van ons vak nog steeds zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats.

Luiten Orthopedie werkt vanuit Enschede op verschillende aanmeetlocaties en medisch technische spreekuren in ziekenhuizen in het oosten van het land en we werken nauw samen met verschillende disciplines, waaronder artsen/voorschrijvers, revalidatie artsen, orthopedisch chirurgen, reumatologen, podotherapeuten, etc.

Overig

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. We nodigen je uit je motivatie met CV naar Henk-Jan Luiten te mailen naar info@luitenorthopedie.nl t.a.v. Henk-Jan Luiten.

Wil je eerst nog meer informatie? Dat kan! Neem gerust contact op met Henk-Jan via telefoonnummer 053 – 750 71 57

Internet: www.luitenorthopedie.nl
Informatie: info@luitenorthopedie.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We maken graag kennis met je!
Stuur hier je sollicitatie
Henkjan
Henk-Jan Contact