Gezocht: gemotiveerde Productiemedewerker (M/V)

Ben jij een op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je aan de slag bij een toonaangevend en modern bedrijf in de regio? Dan zoeken wij jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega’s.

Wij vragen:

 • Een enthousiaste productiemedewerker die productiewerkzaamheden in de werkplaats gaat uitvoeren, waaronder het maken van steunzolen, supplementen, het corrigeren en controleren van leesten van klanten en de productie van proef- en orthopedische schoentechnische hulpmiddelen.
 • Ervaring in de schoentechniek is zeker niet noodzakelijk zolang je er voor openstaat om iets nieuws te leren!
 • Je bent praktisch ingesteld en hebt technisch inzicht.
 • Je kunt nauwkeurig en gestructureerd werken.
 • Je vind het uitdagend om technische problemen in de schoentechniek op te lossen.
 • Je hebt een flexibele, op kwaliteit gerichte werkinstelling.
 • Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken.

Wij bieden:

 • Een veelzijdige en uitdagende functie voor 32-38 uur binnen een gerenommeerd bedrijf in de orthopedische schoentechniek.
 • Een functie in een zeer vakkundig, ervaren en gevarieerd team waarbij veel ruimte is voor ontplooiing en/of doorgroei mogelijkheden én eigen inbreng.
 • Een specialistisch team met enthousiaste en spontane collega’s waarbij de informele werksfeer belangrijk is.
 • Een contract aan voor de duur van een jaar en bij gebleken geschiktheid behoort een vaste aanstelling daarna zeker tot de mogelijkheden.
 • Een goed salaris, aandacht voor individuele (loopbaan) wensen en een interessant pakket secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, (eventuele) leaseauto, uitbreiding vakantiedagen, bonusregeling, telefoonplan, flexibele werktijden in overleg en een uitgebreid inwerkprogramma).

Over Luiten Orthopedie

Sinds 2005 maakt Luiten Orthopedie schoenen op het hoogste niveau. Met een team van 8 betrokken en vakbekwame medewerkers produceren we schoentechnische oplossingen voor klanten met diverse voetproblemen. Vakmanschap en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel en we hechten veel waarde aan kwaliteit en cosmetiek.

Ons bedrijf kenmerkt zich door haar veelzijdige karakter, de korte communicatielijnen en een professionele uitstraling. Er heerst een informele werksfeer en er is binnen ons bedrijf voor medewerkers voldoende mogelijkheid voor ontwikkeling in het vak. Wij werken met de nieuwste aanmeet technieken, waarbij wij de ambacht van ons vak nog steeds zelf uitvoeren in onze eigen werkplaats.

Luiten Orthopedie werkt vanuit Enschede op verschillende aanmeetlocaties en medisch technische spreekuren in ziekenhuizen in het oosten van het land en we werken nauw samen met verschillende disciplines, waaronder artsen/voorschrijvers, revalidatie artsen, orthopedisch chirurgen, reumatologen, podotherapeuten, etc.

Overig

Heb jij belangstelling voor deze functie? We maken graag kennis met je. We nodigen je uit je motivatie met CV naar Henk-Jan Luiten te mailen naar info@luitenorthopedie.nl t.a.v. Henk-Jan Luiten.

Wil je eerst nog meer informatie? Dat kan! Neem gerust contact op met Henk-Jan via telefoonnummer 053 – 750 71 57

Internet: www.luitenorthopedie.nl
Informatie: info@luitenorthopedie.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij maken graag kennis met je!
Stuur hier je sollicitatie
Henkjan
Henk-Jan Contact