Bezoek ons

Buurserstraat 212, Enschede

Openingstijden

Maa t/m Vrij: 08:30 - 17:00

orthopedische Badschoenen

Draagt u orthopedische schoenen en gaat u graag naar de sauna of het zwembad? Het lopen op blote voeten kan voor problemen zorgen. In natte ruimten bent u opeens niet meer verzekerd van de steun die u normaal gesproken heeft van uw orthopedische schoenen. Om in een dergelijke omgeving toch prettig te kunnen bewegen zijn orthopedische badschoenen een goede oplossing.

U maakt u een afspraak met één van onze Orthopedisch Schoentechnici. Omdat u al eerder een verwijzing voor orthopedisch schoeisel heeft gehad, is het niet nodig om voor de badschoenen een specifieke doorverwijzing van uw arts te hebben.

Tijdens uw bezoek kijkt de Orthopedisch Schoentechnicus naar de correctiemogelijkheden en neemt de maat op. Uw Orthopedisch Schoentechnicus legt u zo duidelijk mogelijk uit wat de mogelijkheden van deze specifieke schoenen zijn. Er is natuurlijk alle tijd en ruimte om uw vragen te stellen.

Na de eerste afspraak worden de leesten gemaakt en op pasvorm gecontroleerd.

Wanneer de leest en de pasvorm helemaal naar wens zijn  vindt de productie van de badschoen plaats. We nodigen u tenslotte uit voor een laatste passessie en leveren uw schoenen dan af. Is alles naar wens? Dan leveren we uw badschoenen af. U kunt met dezelfde steun en zekerheid genieten van zwembad- en saunabezoek!

Klik hier voor de kosten