Bezoek ons

Buurserstraat 212, Enschede

Openingstijden

Maa t/m Vrij: 08:30 - 17:00

OSA orthopedische schoenen

Orthopedische schoenen: Dé oplossing voor voetproblemen

Er zijn situaties waarbij uw voetproblemen niet meer te verhelpen zijn met steunzolen of aanpassingen aan schoenen. Ook dan is er een oplossing: op maat gemaakte orthopedische schoenen voor dames en heren. Bij Luiten Orthopedie maken we, in nauw overleg met uw specialist, deze schoenen voor u. Dat doen we allemaal vanuit onze eigen werkplaats.

Nadat u door een revalidatiearts, orthopedisch chirurg of reumatoloog uw eerste paar orthopedisch schoeisel voorgeschreven hebt gekregen, maakt u een afspraak voor het eerste gesprek.

Tijdens uw eerste bezoek maakt u kennis met één van onze Orthopedisch Schoentechnici. Hij zal degene zijn die u gedurende het gehele proces zal begeleiden. Tijdens het bezoek wordt uw voet onderzocht. De Orthopedische specialist kijkt daarbij naar de correctiemogelijkheden en neemt de maat op. Bij het onderzoek gaan we uiteraard uit van de diagnose van uw specialist. Uw Orthopedisch Schoenmaker legt u zo duidelijk mogelijk uit welke mogelijkheden en oplossingen er voor u zijn. Er is natuurlijk alle tijd en ruimte om uw vragen te stellen.

 

Passende orthopedische of OSA schoenen laten maken?

Na de eerste afspraak worden de leesten gemaakt en op pasvorm gecontroleerd.

Wanneer de leest en de pasvorm helemaal naar wens zijn, zijn we aanbeland bij het cosmetische deel van het proces: het model en de kleur van uw nieuwe orthopedische schoen! Wist u dat u zelf hierin ook een grote rol kunt spelen? We stellen het erg op prijs als u hierin meedenkt en zelf met ideeën of plaatjes komt. Het wordt natuurlijk uw schoen!

Als laatste vindt de productie van de schoen plaats. We nodigen u tenslotte uit voor de laatste pas sessie en leveren uw schoenen dan af. Is alles naar wens. Pas dan loopt u met uw eigen schoenen bij ons de deur uit! We zien u wel graag, na ongeveer 6 weken, weer terug voor een controle.

Heb je geen volledige Orthopedische schoen nodig? Dan is het wellicht interessant om semi-orthopedische schoenen te overwegen. Denk gerust ook eens aan orthopedische kinderschoenen.

Klik hier voor de kosten. En voor meer informatie kunt u ook terecht bij veelgestelde vragen.