OSA orthopedische schoenen

Passende oplossing dankzij orthopedische schoenen voor dames en heren

Er zijn situaties waarbij uw voetproblemen niet meer te verhelpen zijn met steunzolen of aanpassingen aan schoenen. Ook dan is er een oplossing: op maat gemaakte orthopedische schoenen voor dames en heren. Bij Luiten Orthopedie maken we, in nauw overleg met uw specialist, deze schoenen voor u.

Nadat u door een revalidatiearts, orthopedisch chirurg of reumatoloog uw eerste paar orthopedisch schoeisel voorgeschreven hebt gekregen, maakt u bij ons een afspraak voor een eerste gesprek.

Tijdens uw eerste bezoek maakt u kennis met één van onze Orthopedisch Schoentechnici. Hij zal degene zijn die u gedurende het gehele proces zal begeleiden. Tijdens het bezoek wordt uw voet onderzocht. De Orthopedisch Schoentechnicus kijkt daarbij naar de correctiemogelijkheden en neemt de maat op. Bij het onderzoek gaan we uiteraard uit van de diagnose van uw specialist. Uw Orthopedisch Schoentechnicus legt u zo duidelijk mogelijk uit welke mogelijkheden en oplossingen er voor u zijn. Er is natuurlijk alle tijd en ruimte om uw vragen te stellen.

 

OSA schoenen laten maken?

Na de eerste afspraak worden de leesten gemaakt en op pasvorm gecontroleerd.

Wanneer de leest en de pasvorm helemaal naar wens zijn, zijn we aanbeland bij het cosmetische deel van het proces: het model en de kleur van uw nieuwe orthopedische schoen! Wist u dat u zelf hierin ook een grote rol kunt spelen? We stellen het erg op prijs als u hierin meedenkt en zelf met ideeën of plaatjes komt. Het wordt natuurlijk uw schoen!

U kunt, wanneer uw schoenen aangemeten worden, gelijktijdig op eigen kosten een paar huispantoffels laten maken. De kosten hiervoor bedragen 150,00 Euro per paar. Vraag de Orthopedisch Schoentechnicus naar de mogelijkheden.

Als laatste vindt de productie van de schoen plaats. We nodigen u tenslotte uit voor een laatste pas sessie en leveren uw schoenen dan af. Is alles naar wens. Pas dan loopt u met uw eigen schoenen bij ons de deur uit! We zien u wel graag, na ongeveer 6 weken, weer terug voor een controle afspraak.

Klik hier voor de kosten.