Bezoek ons

Buurserstraat 212, Enschede

Openingstijden

Maa t/m Vrij: 08:30 - 17:00

Dé Orthopedisch Schoentechnicus

Als u op zoek bent naar een professionele en ervaren orthopedisch schoentechnicus, dan bent u bij Luiten Orthopedie aan het juiste adres. Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van orthopedische schoentechniek en hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte orthopedische schoenen en steunzolen.

Luiten Orthopedie: een team bestaande uit gedreven en betrokken vakmensen. Samen werken aan de allerbeste schoentechnische oplossingen. Ieder op ons eigen vakgebied. Klikt u op de teamfoto om kennis te maken met de mensen achter Luiten Orthopedie. U vindt Luiten Orthopedie in het Voetzorgcentrum Enschede aan de Buurserstraat 212.

Onze orthopedisch schoentechnici zijn speciaal opgeleid om de unieke behoeften van elke cliënt te begrijpen en kunnen op basis hiervan schoenen en zolen op maat maken die perfect passen en optimaal comfort bieden. Of het nu gaat om een sportblessure, een aangeboren afwijking of een andere aandoening, onze specialisten kunnen u helpen om de juiste behandeling te krijgen.

Bij Luiten Orthopedie hechten we veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Onze orthopedisch schoentechnici werken alleen met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat elk paar schoenen dat we leveren van de hoogste kwaliteit is. Bovendien zorgen we ervoor dat onze schoenen voldoen aan de laatste orthopedische normen en richtlijnen.

Om voor u tot een optimale schoentechnische oplossing te komen zoeken we bij Luiten Orthopedie steeds de samenwerking met specialisten van verschillende ziekenhuizen. We staan in nauw contact met revalidatie artsen, orthopedisch chirurgen en reumatologen. Wij zijn een open en transparante organisatie waarbij u altijd kennis kunt maken met onze teamleden. U kunt uw specifieke wensen altijd aan ons doorgeven. Als orthopedisch schoentechnicus gaan we altijd op zoek naar een oplossing dat het beste is voor u. Bij het maken van de juiste schoen wordt bij een voetprobleem gekeken naar waar het eindproduct aan moet voldoen.

U wilt graag weer zo goed mogelijk kunnen bewegen en dat realiseren we graag voor u. Maak daarom eens kennis met ons deskundige team van specialisten. Voetprobleem? Denk vooral aan Luiten Orthopedie!

 

Orthopedisch schoentechnicus uit Enschede en omstreken

Of u nu op zoek bent naar op maat gemaakte orthopedische schoenen, steunzolen of andere orthopedische hulpmiddelen, bij Luiten Orthopedie staan we voor u klaar. Onze orthopedisch schoentechnici helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen en functioneren.

Wilt u een afspraak met een Orthopedisch schoentechnicus? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen! Onze spreekuren zijn altijd in de buurt. U bent van harte welkom in EnschedeGroenlo, Winterswijk, Rijssen en Deventer