Bezoek ons

Buurserstraat 212, Enschede

Openingstijden

Maa t/m Vrij: 08:30 - 17:00

Dé Orthopedisch Schoentechnicus

Luiten Orthopedie: een team bestaande uit gedreven en betrokken vakmensen. Samen werken aan de allerbeste schoentechnische oplossingen. Ieder op ons eigen vakgebied. Klikt u op de teamfoto om kennis te maken met de mensen achter Luiten Orthopedie. U vindt Luiten Orthopedie in het Voetzorgcentrum Enschede aan de Buurserstraat 212.

Om voor u tot een optimale schoentechnische oplossing te komen zoeken we bij Luiten Orthopedie steeds de samenwerking met specialisten van verschillende ziekenhuizen. We staan in nauw contact met revalidatie artsen, orthopedisch chirurgen en reumatologen. Wij zijn een open en transparante organisatie waarbij u altijd kennis kunt maken met onze teamleden. U kunt uw specifieke wensen altijd aan ons doorgeven. Als orthopedisch schoentechnicus gaan we altijd op zoek naar een oplossing dat het beste is voor u. Bij het maken van de juiste schoen wordt bij een voetprobleem gekeken naar waar het eindproduct aan moet voldoen.

U wilt graag weer zo goed mogelijk kunnen bewegen en dat realiseren we graag voor u. Maak daarom eens kennis met ons deskundige team van specialisten. Voetprobleem? Denk vooral aan Luiten Orthopedie!

 

Orthopedisch schoentechnicus uit Enschede en omstreken

Wilt u een afspraak met een Orthopedisch schoentechnicus? Onze spreekuren zijn altijd in de buurt. U bent van harte welkom in EnschedeGroenlo, Winterswijk, Rijssen en Deventer