Orthopedische steunzolen op maat

ast van voetklachten, pijnklachten in enkels, knieën of rug? Het komt regelmatig voor dat deze klachten verholpen of verlicht kunnen worden door het gebruik van inlegzolen. Deze Orthopedische steunzolen, ook wel inlays genoemd, is een verzamelnaam voor alle individueel op maat gemaakte voetbedden. Een steunzool is specifiek op uw problemen afgestemd en kan zowel corrigerend, ondersteunend, als ontlastend werken.

Voor het laten aanmeten van steunzolen hoeft u geen verwijzing te hebben van een arts of specialist. U maakt een afspraak met één van onze Orthopedisch Schoentechnici uit Enschede. Tijdens de afspraak beoordeelt hij uw klachten en onderzoekt hij uw voeten. Vervolgens krijgt u een passend advies voor een steunzool die u kunt gebruiken in uw eigen schoen(en).

 

Orthopedische inlegzolen uit eigen werkplaats

De Orthopedische inlegzolen worden in onze eigen werkplaats speciaal voor u op maat gemaakt. Dit duurt ongeveer twee weken. Zodra de steunzolen gereed zijn, nodigen we u uit om de steunzolen te komen passen. Is alles naar wens? Dan leveren we de steunzolen aan u af. We zien u graag weer terug wanneer u toe bent aan een nieuw paar of eerder, wanneer daar aanleiding toe is.