orthopedische steunzolen

Op maat gemaakte Orthopedische steunzolen

Last van voetklachten, pijnklachten in enkels, knieën of rug? Het komt regelmatig voor dat deze klachten verholpen of verlicht kunnen worden door het gebruik van steunzolen. Deze zolen, ook wel inlays genoemd, is een verzamelnaam voor alle individueel gemaakte voetbedden. Een steunzool is specifiek op uw problemen afgestemd en kan zowel corrigerend, ondersteunend, als ontlastend werken.

Voor het laten aanmeten van steunzolen hoeft u geen verwijzing te hebben van een arts of specialist. U maakt een afspraak met één van onze Orthopedisch Schoentechnici. Tijdens de afspraak beoordeelt hij uw klachten en onderzoekt hij uw voeten. Vervolgens krijgt u een passend advies voor een steunzool die u kunt gebruiken in uw eigen schoen(en).

Orthopedische zolen worden in onze eigen werkplaats gemaakt

De orthopedische zolen of inlegzolen worden in onze eigen werkplaats speciaal voor u gemaakt. Dit duurt ongeveer twee weken. Zodra de inlegzolen gereed zijn, nodigen we u uit om deze te komen passen. Is alles naar wens? Dan leveren we ze aan u af. We zien u graag weer terug wanneer u toe bent aan een nieuw paar of eerder, wanneer daar aanleiding toe is.

Klik hier voor de kosten.